X

Google Chrome Update aduce Functii Importante pe iPhone si iPad

Google Chrome este o aplicatie care a fost dezvoltata si este intretinuta de catre compania Google pentru posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata in App Store cu mai bine de doi ani de zile in urma, versiunea 61 a sa fiind disponibila pentru descarcare din aceasta dimineata.

Google Chrome in noua versiune permite dezactivarea sugestiilor pentru articole fara a dezactiva sugestiile pentru omnibox, reactivarea putand fi facuta acum din meniul Privacy. In continuare Google Chrome are rezolvate problemele privind logarea in retelele Wi-Fi ale aeroporturilor si hotelurilor prin paginile de logare dedicate pentru a accesa internetul.

Google Chrome a fost optimizata acum si pentru iPhone X, cea mai recenta versiune a aplicatiei necesitand iOS 10 pentru a functiona pe iPhone si iPad.

  • You can now disable Article Suggestions without also disabling omnibox suggestions by going to Chrome Settings
  • If you previously turned off ‘Search and Site Suggestions’ to disable Article Suggestions and would like to turn back on your Search Suggestions in the omnibox, you can do that from Chrome Settings > Privacy
  • Improved ability to log onto Wi-Fi networks with captive portals such as hotspots in hotels and airports
  • Chrome <3 iPhone X!
  • This latest release requires iOS 10 or later

Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

This post was last modified on ian. 24, 2018, 8:09 AM 08:09

Disqus Comments Loading...