X

iOS 12 Concept Arata Schimbari Interesante pentru iPhone

iOS 12 apare astazi intr-un nou concept care are menirea de a ne arata unele schimbari interesante pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, lucru pe care multi il asteapta. Vorbim in primul rand despre o simplificare a interfetei de utilizator, cu un design imbunatatit pentru iconite, acestea avand deasemenea dimensiuni mai mici decat in trecut.

Mai departe, acest concept ne arata cum poate grupa compania Apple notificarile afisate in LockScreen, ceva ce foarte multe persoane cer de ceva vreme, dar nu a fost oferit. Mergand in continuare avem disponibile schimbari pentru interfata aplicatiei de setari, dar chiar si un guest mode care ar permite limitarea accesului necunoscutilor in utilizarea iOS 12.

iOS 12 vine si cu un dark mode in acest concept, foarte multa lume asteptand aceasta functie de la compania Apple, dar cred ca vom mai avea foarte mult de asteptat dupa ea. In final avem si un sistem care protejeaza aplicatiile noastre cu amprenta, sau cod de acces, implementarea unei asemenea functii in iOS 12 fiind ceva ce foarte multa lume s-ar bucura sa vada.

This post was last modified on ian. 24, 2018, 5:24 PM 17:24

Disqus Comments Loading...