X

iPhone X: Tinta Speculatiilor care Afecteaza Apple

iPhone X este in ultimele zile tinta unor speculatii extrem de interesante, care au ca rol final atacarea companiei Apple si a valorii actiunilor acestora pe bursa americana. O varietate de analisti de la diverse banci, plus unii din Asia, sustin ca Apple a redus la jumatate productia iPhone X din cauza vanzarilor scazute pe care telefonul le-a inregistrat in T4 2017.

In contrast cu ceea ce spun acestia, Canalys si Kantar, doua dintre cele mai mari companii specializate pe vanzarea de smartphone-uri la nivel global, prezinta iPhone X ca un real succes. Ele spun ca iPhone X a fost cel mai bine vandut smartphone pe pietele globale in T4 2017, iar intreaga situatie incepe sa devina tragi-comica, pentru ca fiecare parte arunca zvonuri contradictorii.

La toate acestea se adauga astazi o declaratie a unui partener Apple, care spune ca reducerea de productie pentru iPhone X nu este atat de mare si “de speriat”, asa cum spun unii analisti. Aceasta afirmatie vine sa linisteasca putin lucrurile dupa cateva zile in care mai toata lumea incepuse sa creada ca iPhone X este un esec major pentru Apple, cand situatia ar putea fi complet alta.

““Our understanding is that it is not that great,” said Yoshitaka Fujita, vice chairman of Murata, when asked about the report.”

E posibil ca toate aceste zvonuri sa aiba drept rol cresterea interesului vis-a-vis de Samsung Galaxy S9 inaintea lansarii, telefonul fiind asteptat de catre foarte multi fani Android, el urmand a fi si mai ieftin decat iPhone X. Realitatea nu o stim si probabil nici nu o vom afla, insa ceea ce se intampla acum cu zvonurile privind iPhone X sugereaza faptul ca unii nu stiu realitatea, dar “arunca” informatii false in presa.

This post was last modified on ian. 30, 2018, 5:10 PM 17:10

Disqus Comments Loading...