X

Apple: Cate iPhone si iPad sunt Active acum

Apple a anuntat ieri rezultatele financiare pentru T4 2017, insa impreuna cu acest anunt a dezvaluit deasemenea si cate iPhone, iPad si iPod Touch-uri mai sunt active in momentul de fata. Conform celor de la Apple in ianuarie 2018 sunt active 1.3 milioane de iDevice-uri la nivel global, cifra fiind cu 30% mai mare decat cea inregistrata acum 2 ani de catre Apple.

1.3 miliarde de iDevice-uri active la nivel global este o realizare importanta pentru compania Apple, deoarece exista 1.3 miliarde de clienti care ii folosesc produsele si o parte din servicii. Cifra nu a crescut foarte mult in decursul celor doi ani de zile, iar asta pentru ca unele dintre cele active intre timp au ramas nefolosite de catre clientii Apple.

Facand o comparatie cu Android, care in mai 2017 avea putin peste 2 miliarde de device-uri active, Apple ramane la o distanta foarte mare, dar acest lucru este perfect normal. Apple vinde singura iDevice-urile si are 1.3 miliarde de untiati active, in timp ce pentru platforma Android exista mii de vanzatori si probabil numar dublu de unitati active global.

“We’ve achieved a significant milestone with our active installed base of devices reaching 1.3 billion in January. That’s an increase of 30% in just two years, which is a testament to the popularity of our products and the loyalty and satisfaction of our customers.”

Apple are parte de o realizare impresionanta, insa cu siguranta numarul sau de terminale active este mai mic decat cel al companiei Samsung, care vinde si mai multe unitati anual. Samsung e singurul producator de smartphone-uri si tablete care intrece Apple in vanzarile anuale si are mai multe device-uri active, restul fiind toti in urma americanilor.

This post was last modified on feb. 2, 2018, 10:51 AM 10:51

Disqus Comments Loading...