X

Apple Watch Inregistreaza Vanzari tot mai Bune

Apple Watch, singurul smartwatch lansat de catre compania Apple, pare sa fi avut un T4 2017 extrem de bun, compania Apple laudand performantele sale pe piata. Conform celor de la Apple, in T4 2017 vanzarile Apple Watch 3 au fost de 2 ori mai mari decat cele ale Apple Watch 2 in T4 2016, semn ca noile modele sunt mult mai atractive pentru clienti.

Apple Watch, intreaga serie, a avut deasemenea anul acesta vanzari cu 50% mai mari fata de trimestrul fiscal anterior, acesta fiind al patrulea in care vanzarile cresc atat de mult. Practic, Apple Watch a devenit un ceas inteligent dorit de tot mai multa si mai multa lume, compania Apple reusind sa genereze cresteri in vanzari mai mari decat ale competitorilor.

Apple Watch, Beats si AirPods, impreuna, au generat a doua cea mai mare crestere in incasari pentru compania Apple dintre toate produsele, iPhone fiind pe primul loc aici. Practic, Apple Watch incepe sa devina un produs important pentru cei din Cupertino, cateva miliarde bune de dolari fiind generate de catre aceste produse in T4 2017.

Apple Watch a pornit ca un produs nou intr-o piata aflata in plin proces de dezvoltare, insa compania Apple a reusit sa-l transforme intr-un gadget dorit de catre foarte multa lume. Apple implementeaza in mod constant functii noi pentru Apple Watch, iar asta a convins multi utilizatori sa-l faca un gadget care trebuie cumparat, lucru care nu se va schimba prea curand.

This post was last modified on feb. 2, 2018, 12:48 PM 12:48

Disqus Comments Loading...