X

Apple: Valoare Record pentru Actiuni Atinsa azi

Pretul actiunilor Apple pe bursa americana au atins o noua valoare record in cursul acestei zile, ele fiind astazi cotate pentru o scurta perioada de timp la valoarea de 180 de dolari petnru prima oara in istoria companiei. Daca Apple nu si-ar fi impartit actiunile in raport de 7 la 1 acum cativa ani, atunci astazi ele ar fi depasit valoarea de 1050 de dolari per actiune, ceva ce multi estimau acum cativa ani.

Capitalizarea bursiera a companiei Apple a ajuns la 909 miliarde de dolaria stazi, aproape de valoarea de 1000 de miliarde de dolari, care va fi atinsa la un moment dat. Analistii se asteptau ca iPhone X sa ajute Apple sa atinca o capitalizare bursiera atat de mare, insa iata ca acest lucru nu s-a intamplat, asa ca ramane sa vedem ce alte produse ar putea fi de ajutor.

Pretul actiunilor Apple a avut o crestere surprinzatoare in ultimele 17 zile, pe 9 februarie o actiune a companiei Apple fiind cotata la valoarea de 150 de dolari. Cresterea este datorata numeroaselor speculatii care au la baza produsele pe care cei din Cupertino intentioneaza sa le lanseze in perioada urmatoare, asa ca pretul actiunilor ar putea creste.

This post was last modified on feb. 27, 2018, 9:55 PM 21:55

Disqus Comments Loading...