X

iPhone: Iluzia Optica Incredibila Creata pentru Utilizatori

iPhone este un smartphone care beneficiaza de foarte multa atentie din partea dezvoltatorilor de aplicatii, iar asta a permis crearea unor lucruri incredibile. Printre ele se numara si o aplicatie care foloseste functia de urmarire a miscarilor fetei prin camera TrueDepth a iPhone X, iar cu ajutorul sau a fost creata iluzia optica de mai jos.

iPhone X si functia pentru urmarire a miscarilor fetei au fost folosite pentru a crea o gaura neagra tridimensionala, perspectiva de vizualizare a ei fiind diferita in functie de pozitia din care privim ecranul iPhone.  Dezvoltatorul care a creat aplicatia sustine ca a folosit Unity Engine 3 pentru a crea grafica din ea, insa posibilitatile sunt nelimitate.

The Parallax View este denumirea data acestei aplicatii pentru iPhone, iar daca denumirea vi se pare a fi cunoscuta, atunci va spun ca ea e folosita de catre Apple in iOS. Compania americana o utilizeaza pentru wallpaper-urile setate in iPhone, insa acolo miscarile lor sunt controlate de giroscp si felul in care tinem telefoanele, fara ca fata sa fie urmarita.

This post was last modified on mart. 6, 2018, 8:29 AM 08:29

Disqus Comments Loading...