X

iPhone 9 – Iata ce PRET ar putea Avea Telefonul

iPhone 9 este un nou model al iPhone pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pe pietele globale in acest an, compania americana urmand a inlocui iPhone 8 cu un telefon care va merita intr-adevar cumparat. iPhone 9 va avea un ecran similar iPhone X, el urmand a avea o diagonala de 6 – 6.1 inch, decupaj in ecran pentru Face ID, margini subtiri pe intreaga distanta a panoului frontal, totul fiind gandit pentru a atrage clientii.

iPhone 9 va fi totusi mai ieftin decat iPhone X, iar asta pentru ca nu va avea carcasa din sticla, incarcare wireless, camera duala, structura din otel inoxidabil, insa aparent nici macar 3D Touch sub ecran. Pretul iPhone 9 in aceste conditii ar urma sa fie situat in jurul valorii de 650 – 750 de dolari, fara TVA, deci ar porni de la un pret mai mic decat cel al iPhone 8, insa chiar si la valoarea de 750 de dolari va fi mai ieftin decat iPhone 8 Plus, care are un ecran mai mic.

iPhone 9 – iata la ce pret va fi vandut noul telefon mobil

iPhone 9 este gandit de catre compania Apple ca un model al iPhone care sa genereze vanzari separat de iPhone XS si iPhone X Plus, seria iPhone 8 fiind foarte departe de a atrage interesul consumatorilor acum. Apple pare sa fi inteles ca a facut o greseala cu seria iPhone 8, pe care nimeni nu o vrea, asa ca se concentreaza pe un iPhone 9 al carui pret de vanzare va fi similar, dar vorbim despre un telefon care va avea mai multe functii.

“As for the low-cost iPhone, due to high-priced iPhone X sales than expected, non-Apple menacing mobile phones cost-effective, Apple addition to the existing parity version of the iPhone SE, launched in the second half of the three new machines, there will be a parity 6.1 Inch LCD version of the iPhone.”

iPhone 9 este o tentativa a celor de la Apple de a corecta greseala de anul trecut, cei din Cupertino dorind sa isi creasca deasemenea vanzarile generate de catre seriile iPhone, iar un model cu functii noi si pret bun va rezolva problemele. iPhone 9 va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, insa pana atunci vom afla cu siguranta cum arata noul design si care vor fi principalele functii importante pe care americanii le vor oferi pentru noi.

This post was last modified on mart. 8, 2018, 8:56 AM 08:56

Disqus Comments Loading...