X

Digi Mobil: CUM Activezi Sistemul RO-Alert

Digi Mobil este primul operator din Romania care ofera informatii privind sistemul RO-Alert si telefoanele care sunt compatibile si vor permite primirea de mesaje transmise de catre autoritatile noastre. Dupa cum prea bine stiti deja RO-Alert este un sistem dezvoltat de catre guvernul Romaniei pentru a alerta populatia cu privire la evenimente de interes major, fie ca ele sunt nationale, sau locale, oamenii urmand a primi separat mesaje SMS, in Digi Mobil, sau alte retele.

Digi Mobil este totusi primul operator de telefonie mobila care ofera informatii cu privire la serviciul RO-Alert, detaliile permitandu-le oamenilor sa stie daca vor primi mesajele trimise de catre autoritati, sau nu. Digi Mobil ofera deasemenea informatii detaliate intr-o pagina speciala privind modalitatile prin care serviciul RO-Alert poate fi activat in acest moment pe fiecare model de telefon in parte, iar asta aparent pentru ca mesajele nu sunt trimise automat.

Digi Mobil – iata cum activezi RO-Alert pe iPhone, Samsung, Allview si alte telefoane

Digi Mobil prezinta in aceasta pagina informatii privind activarea sistemului RO-Alert pe telefoane mobile iPhone, Samsung, Allview, Huawei, Motorola, ZTE si E-Boda, suportul fiind limitat deocamdata. Digi Mobil are un numar mic de telefoane mobile pentru care sutine ca ofera suport prin sistemul RO-Alert, iar in cazul iPhone vorbim doar despre iPhone 8 si iPhone X, insa pentru ele nu exista informatii despre activarea serviciului in Romania.

Digi Mobil prezinta pentru alte modele de telefoane mobile modalitati prin care pot fi adaugate diverse canale prin care sunt transmise mesajele RO-Alert de catre autoritati, asa ca stiti ca le veti primi. In cazul iPhone, va fi cel mai probabil nevoie de modificari facute de catre Apple in iOS pentru a oferi compatibilitate cu serviciul RO-Alert, asa ca e putin probabil ca Digi Mobil sa ofere ceva aici, deci ramane de vazut ce va spune operatorul de telefonie mobila.

This post was last modified on mart. 9, 2018, 4:59 PM 16:59

Disqus Comments Loading...