X

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X: Face ID Comparat cu Intelligent Scan

Samsung Galaxy S9 are implementat un nou sistem de recunoastere faciala numit Intelligent Scan, iar tehnologia in sine nu este complet noua, dar implementarea este una noua pentru smartphone-urile Android. Face ID foloseste o camera si senzori cu laser pentru recunoastere faciala pe iPhone X, in timp ce Samsung Galaxy S9 foloseste iris scannerul in combinatie cu o camera standard si un software mai putin sigur decat cel al Apple.

Samsung Galaxy S9 nu are un sistem de recunoastere faciala la fel de sigur precum Face ID din iPhone X si nici nu poate fi folosit pentru plati mobile, Samsung confirmand practic faptul ca nu are incredere prea mare in el. Acum, cand vine vorba despre functionare, Intelligent Scan din Samsung Galaxy S9 face recunoasterea faciala mai repede decat Face ID din iPhone X si recunoaste utilizatorul la fel de bine cu ochelari de vedere pe fata, sau fara ei.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X: Face ID comparat cu Intelligent Scan

Samsung Galaxy S9 nu se descurca la fel de bine ca iPhone X cand vine vorba despre recunoasterea faciala purtand ochelari de soare, insa recupereaza cand vine vorba despre deblocare in intuneric total. Samsung Galaxy S9 nu poate fi pacalit nici cu o simpla poza a utilizatorului, la fel ca iPhone X, aceasta fiind un avans major pentru compania coreeana, modelele anterioare putand fi pacalite in acest mod, lucru dovedit in cursul anului trecut.

Samsung Galaxy S9 nu are un Intelligent Scan la fel de usor precum Face ID, insa nu stiu daca acest lucru conteaza foarte mult pentru utilizatori, din moment ce exista totusi un cititor de amprente si un iris scanner. Ar fi fost grozav daca Apple ar fi oferit deasemenea un cititor de amprente in ecran, chiar si fara Face ID, iar asta pentru ca recunoasterea faciala din iPhone X nu e intotdeauna chiar asa cum ar trebui sa fie, din pacate.

This post was last modified on mart. 14, 2018, 5:55 PM 17:55

Disqus Comments Loading...