X

iPhone – Carcasa cu Logo Iluminat Integrat

Daca ai un iPhone si ti-ai dorit vreodata sa ai un logo iluminat fara sa fii nevoit sa-ti desfaci telefonul, ei bine exista pentru tine o solutie foarte simpla de a obtine ce doresti. Vorbesc despre o carcasa pentru iPhone care are un logo iluminat disponibil pentru cei interesati de o asemenea modificare pentru propriul telefon, ea venind fara riscuri.

In mod normal, iPhone nu are un logo iluminat, iar cei care doresc sa aiba asa ceva sunt nevoiti sa desfaca telefonul in totalitate pentru a introduce un logo iluminat in carcasa. In cazul iPhone7/8/X acest lucru distruge si rezistenta la apa, insa o simpla carcasa din China rezolva problema si aduce un logo iluminat fara a fi obligati sa ne desfacem telefoanele.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata si cum functioneaza aceasta carcasa pentru telefoanele iPhone, ea necesitand doar conectare la telefon pentru a lua energie. Cand preia energie de la telefon, carcasa pentru iPhone ilumineaza logo-ul din interior, insa puterea acestuia nu este chiar atat de mare precum cea a unuia introdus in carcasa.

Da, carcasa va afecta usor autonomia bateriei, isna in spatiile intunecate veti avea o carcasa cu adevarat unica pentru telefonul vostru iPhone. Daca sunteti interesati de aceasta carcasa pentru iPhone, ei bine o puteti gasi aici la preturi care incep de la doar 20 de dolari.

This post was last modified on mart. 26, 2018, 9:54 PM 21:54

Disqus Comments Loading...