X

Apple Watch 4 – Iata cat de Mare ar putea fi Noul Ecran

Apple Watch 4 va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestui an, iar noi informatii despre procesul sau de dezvoltare sustin ca ecranul va fi cu 15% mai mare decat al Apple Watch 3. Avand in vedere aceasta schimbare surprinzatoare de design, cineva a creat imaginea de mai jos pentru a ne arata cum ar putea face Apple aceasta modificare in 2018.

O crestere a ecranului Apple Watch 4 cu 15% fata de ecranul Apple Watch 3 ar putea veni si cu o reducere a marginilor ecranului pentru a nu fi modificata in vreun fel, sau prea mult, carcasa. Apple ar putea oferi cativa milimetri suplimentari pentru diagonala ecranului Apple Watch 4 cu aceasta modificare, iar asta va permite folosirea mai usoara a aplicatiilor.

Apple Watch 4 este zvonit deasemenea a veni cu o baterie de capacitate mai mare, iar includerea sa in actuala carcasa ar presupune efectuarea unor schimbari importante. Fie vorbim despre modiicarea dimensiunilor carcasei in latime/lungime, fie in grosime, iar indiferent cum ar gandi Apple schimbarea pentru Apple Watch 4, e clar ca vom avea parte de noutati interesante.

Apple Watch 4 urmeaza sa fie primul model de ceas inteligent al companiei Apple care ar beneficia de o schimbare pentru dimensiunea ecranului, sau design, asteptarile fiind mari. Apple Watch 4 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in toamna acestui an, impreuna cu noile modele ale iPhone, asa ca mai avem de asteptat pana cand le vom vedea.

This post was last modified on mart. 28, 2018, 4:40 PM 16:40

Disqus Comments Loading...