X

WhatsApp: Functia foarte IMPORTANTA Anuntata

WhatsApp are incepand de astazi o noua functie foarte importanta anuntata de catre compania americana prin lansarea ei pentru unii utilizatori, acestia asteptand-o de foarte mult timp in aplicatie. WhatsApp a lansat astazi pentru utilizatorii care folosesc versiunea beta a aplicatiei pentru Android o noua functie care permite schimbarea numarului de telefon care este folosit pentru a comunica prin platforma cu oricare dintre contactele existente.

WhatsApp testeaza noua functie de schimbare a numarului de telefon pentru a le permite utilizatorilor sa isi schimbe mai usor telefoanele si sa ramana cu toate datele pe care le-au salvat deja in aplicatie in comunicatiile cu prietenii. WhatsApp are functia de schimbare a numarului de telefon disponibila in sectiunea unde exista datele contului, acolo putand fi trecut noul numar de telefon catre care se va face trecerea dupa schimbarea cartelei SIM din telefon.

WhatsApp – functia foarte importanta anuntata

WhatsApp, odata cu introducerea datelor de transfer a numarului de telefon pentru cont, va transfera automat toate conversatiile si continutul din acestea catre noul numar de telefon, astfel ca datele sunt asociate cu acesta. Mai mult decat atat, cei de la WhatsApp vor permite notificarea contactelor noastre, a celor selectate de catre noi, pentru a le spune ca folosim un numar nou de telefon pe care ne pot contacta, sau la care sa raspunda cand sunt contactate.

WhatsApp a avut ceruta aceasta functionalitate timp de ani si ani de catre utilizatori, insa iata ca intr-un final ea este oferita, chiar daca deocamdata doar in forma beta si doar pentru utilizatorii care testeaza aceste versiuni. WhatsApp intentioneaza sa lanseze la un moment dat aceasta noua functie in versiunea sa finala, ea urmand a fi disponibila inclusiv pentru telefoanele iPhone, iar forma in care sistemul va fi oferit ar trebui sa fie identica cu cea in care o vedem in Android.

This post was last modified on mart. 30, 2018, 7:29 PM 19:29

Disqus Comments Loading...