X

Windows 10 Spring Creators Update: Cerintele Minime de Instalare

Windows 10 va avea in aceasta primavara lansata Spring Creators Update, o actualizare cu multe noutati interesante pe care compania Microsoft le-a pregatit in ultimele luni, impreuna cu rezolvari pentru diverse probleme de functionare. Spring Creators Update pentru Windows 10 este asteptata pentru lansare poate chiar saptamana aceasta, iar intre timp aflam care este lista de cerinte minime pentru instalarea acestei noi versiuni a sistemului de operare.

Windows 10 are actualizarea Spring Creators Update testata in versiune beta de ceva vreme, iar acest proces se apropie cu pasi repezi de final, compania americana dorind sa ofere intr-un final actualizarea in mod public. Printre cele mai importante noutati pe care Spring Creators Update urmeaza sa le aduca pentru Windows 10 se numara noua functie Timeline, un nou sistem de diagnosticare, suport HDR extins si multe alte noutati foarte importante pentru calculatoare.

Windows 10 Spring Creators Update – cerintele minime de instalare

Windows 10 are publicata si o lista de cerinte minime pentru instalarea Spring Creators Update, iar aici vorbim despre componentele pe care calculatorul trebuie sa il aiba pentru instalare. Mai exact, Windows 10 Spring Creators Update va putea fi instalat pe calculatoarele care au minim 1/2 GB RAM pentru versiunile de 32/64 Biti, minim 16/20 GB spatiu liber, in functie de versiune, procesor de minim 1 GHz, o placa video care suporta macar DirectX 9 si o conexiune de internet.

Windows 10 nu impune specificatii foarte puternice pentru instalarea pe calculatoare de la bun inceput, asa ca cele pentru Spring Creators Update nu sunt prea mare pentru ca nu sunt modificari substantiale in comparatie cu versiunea standard. Windows 10 va avea lansarea actualizarii Spring Creators Update anuntata de catre cei de la Microsoft chiar in ziua in care va fi disponibila, iar in calculatoare ar trebui sa fie afisata o notificare care sa ne recomande sa facem instalarea pentru a ne bucura de noutatile pregatite pentru noi.

This post was last modified on apr. 10, 2018, 8:54 PM 20:54

Disqus Comments Loading...