X

Huawei Incepe RAZBOIUL cu Samsung pentru un Telefon

Huawei este hotarata sa “faca ceva in viata” si sa aduca prima pe piata un telefon cum nu mai este altul, iar asta pentru ca pana acum a reusit doar sa copieze cu succes foarte multe alte companii. Intr-o tentativa de a demonstra ca este capabila sa faca si altceva decat sa copieze ideile altora, Huawei este ferm hotarata sa aduca pe piata un telefon pliabil pana la finalul anului 2018.

Samsung are un obiectiv similar, insa cei de la Huawei sunt hotarati sa aduca acest produs pe piata pana in luna noiembrie, un obiectiv extrem de indraznet, dar cine stie daca va putea fi realizat, sau nu. Huawei a incheiat deja acorduri de confidentialitate cu viitorii furnizori de componente pentru noul sau telefon pliabil, cei de la LG urmand a-i furniza ecrane OLED pentru acest produs.

Huawei intentioneaza sa dezvolte un telefon al carui ecran se pliazai spre interior, astfel ca ambele parti ale ecranului se acopera unele pe altele, ideea fiind diferita fata de cea a companiei Samsung. Huawei nu vrea sa lanseze efectiv telefonul in luna noiembrie, ci doar sa il anunte pentru a demonstra ca are tehnologia capabila de a produce asemenea telefoane, dar nu neaparat la scara industriala.

“China Huawei is developing a foldable smartphone targeting November. The goal is to unveil the phone before Samsung Electronics and win the title of ‘World’s First’. Huawei has recently signed a confidentiality agreement (NDA) with domestic and foreign parts and materials companies that have the technology related to Foldable.”

Huawei nu are deocamdata un plan clar cu privire la inceperea vanzarii pentru acest nou telefon pliabil, iar daca in noiembrie doar il va prezenta, atunci vor trece multe luni pana cand el va putea fi cumparat. Huawei a mai facut asa si cu tehnologia similara 3D Touch, demonstrand-o inaintea Apple, insa lansand efectiv telefoane comerciale la doua luni dupa cei de la Apple, deci exclusivitatea a fost inexistenta.

This post was last modified on apr. 12, 2018, 1:01 PM 13:01

Disqus Comments Loading...