X

Apple a Angajat un Vicepresedinte Samsung pentru a Creste Vanzarile iPhone

Apple l-a angajat recent pe Brandon Yoon, un fost important manager al Samsung si Microsoft, scopul sau fiind de a isi creste vanzarile de telefoane iPhone, Mac-uri si tablete. Angajarea nu pare importanta, insa ea este facuta pentru Coreea de Sud, compania Apple intentioneaza sa isi creasca vanzarile in tara natala a celor de la Samsung, deci vorbim despre un pas foarte curajos.

Apple l-a concediat in 2012 pe omul care a condus divizia din Coreea de Sud si a decis acum sa aduca in aceasta pozitie o persoana care cunoaste bine piata locala, dar si principalul competitor de acolo. Brandon Yoon a venit la Apple din postura de vicepresedinte al Samsung, deci stie foarte bine ce se intampla in cadrul companiei coreene si unde sa atace pentru a-si creste vanzarile.

Apple a Angajat un Vicepresedinte Samsung pentru a Creste Vanzarile iPhone

Brandon Yoon conduce operatiunile Apple din Coreea de Sud si lucreaza in sedul din Seul, deci va incerca sa atace Samsung acolo unde conteaza pentru a creste vanzarile de produse Apple in tara. Coreea de Sud este o tara foarte importanta pentru compania Apple deoarece exista foarte multi entuziasti care cumpara cele mai recente telefoane mobile cand sunt lansate pe piata.

“Brandon Yoon, a veteran Microsoft Corp. executive and most recently a vice president at Samsung Electronics Co., joined this month as general manager of Apple Korea, according to his LinkedIn profile. An Apple spokesman declined to comment.”

Apple reuseste sa vanda mai multe telefoane mobile premium de catre compania Samsung in Coreea de Sud, insa in vanzarile totale este intrecuta, asa cum este si normal de altfel. Va fi interesant de vazut ce impact va avea aceasta angajare pentru vanzarile de telefoane iPhone si tablete iPad in tara, Samsung urmand a avea mai mult de munca din cauza acestei schimbari.

 

This post was last modified on apr. 24, 2018, 8:41 AM 08:41

Disqus Comments Loading...