X

Samsung: Functia EXCLUSIVA pentru Telefoane

Samsung a lansat pentru Samsung Galaxy S9 o aplicatie speciala care are denumirea AR Emoji, ea incercand sa fie o copie a Animoji pe care compania Apple i-a implementat exclusiv pentru iPhone X anul acesta. Putina lume apreciaza functia AR Emoji din Samsung Galaxy S9, multi considerand-o inspaimantatoare, insa cei de la Samsung nu se uita prea mult la critici, si vor sa o imbunatateasca.

Samsung a brevetat o tehnologie noua care ar permite folosirea acestor AR Emoji pentru apeluri video intre utilizatori, acestea urmand a avea si un consum redus de trafic de internet, in comparatie cu cele standard. Samsung aduce doua inovatii aici, prima in implementarea acestui tip de emoji pentru apeluri video intr-o aplicatie standard din telefoane, iar a doua prin reducerea traficului de internet necesar pentru a le face.

Samsung: Functia EXCLUSIVA pentru Telefoane

Samsung dorea inca din 2013 sa lanseze o aplicatie care sa permita efectuarea de apeluri video folosind avatare 3D animate, insa abia cu Samsung Galaxy S9 a facut-o, iar in 2019 va dori probabil sa o imbunatateasca. E greu de spus daca Samsung va reusi sa implementeze o asemenea functie pentru Samsung Galaxy S10, de exemplu, insa dorinta coreenilor este de a le oferi utilizatorilor functii cat mai bune.

“Existing video communication systems typically require high bandwidth and are inherently high latency as entire image sequences need to be generated and compressed before transmitting the signal to the another device. A need exists for a visual communication system capable of displaying the user’s actual likeness, facial expressions, and motion in real time, while reducing bandwidth.”

Samsung incearca in fiecare an sa implementeze functii importante pentru telefoanele sale Android, insa rareori reuseste sa surprinda chiar lumea intreaga cu functii care sunt intr-adevar utile pentru telefoane. Aceasta functie care ar permite folosirea de avatare 3D animate pentru apelurile video facute de catre utilizatori, iar daca Apple nu va implementa Animoji pentru FaceTime, asa cum se zvoneste, atunci va ramane in urma Samsung.

This post was last modified on apr. 24, 2018, 6:15 PM 18:15

Disqus Comments Loading...