X

Gmail a LANSAT azi Noul Design in Toata Lumea

Gmail a lansat astazi noul design despre care v-am vorbit zilele trecute, el fiind prezentat de catre presa americana inainte ca Google sa il activeze pentru toti utilizatorii sai, schimbarile sale fiind foarte apreciate. Gmail pentru desktop are parte de aceasta schimbare majora, ea fiind prima din ultimii ani pe care Google o face pentru serviciul sau de email, insa nu toti cei 1.4 miliarde de utilizatori vor vedea noua interfata chiar de acum.

Gmail are acest nou design gandit pe productivitate si securitate, compania Google dorind sa le ofere tuturor utilizatorilor sai o experienta mai buna de a trimite si primi email-uri, multi spunand ca obiectivul a fost atins. Una dintre cele mai importante functii noi se numeste confidential mode, aceasta permitand trimiterea de email-uri care au o valabilitate limitata, sau care pot fi protejate cu o parola, sau un cod, deci nu pot fi citite de oricine.

Gmail a LANSAT azi Noul Design in Toata Lumea

Gmail implementeaza deasemenea integrated rights management, o functie care le permite oamenilor sa blocheze descarcarea, printarea, copierea, sau retrimiterea anumitor email-uri catre alte persoane. In continuare, Gmail ofera autentificare in 2 pasi 2FA pentru logarea in anumite email-uri trimise folosind confidential mode, codul de logare in ele fiind trimis prin SMS persoanelor care au dreptul sa vada informatiile incluse de catre expeditor in respectivul email.

Gmail va proteja mai bine utilizatorii si impotriva atacurilor de tip phishing, iar in cazul celor la care trebuie sa dam un raspuns, serviciul ni le va readuce in atentie pentru a raspunde la ele inainte ca termenul sa expire. Gmail mai are si alte functii utile, multe dintre ele testate intai in aplicatiile pentru iPhone si Android, astfel ca unele ar putea fi familiare, toate aceste schimbari fiind lansate astazi de catre Google, dar activarea globala va dura cateva zile, asa ca nu le veti vedea imediat.

This post was last modified on apr. 25, 2018, 1:06 PM 13:06

Disqus Comments Loading...