X

Angajatii vor Mac si iPhone in Locul PC-urilor cu Windows si a Telefoanelor Android

Angajatii din companiile americane isi doresc cu precadere sa primeasca de la locul de munca un Mac si un iPhone, calculatoarele cu Windows si telefoanele Android nefiind la fel de dorite. Conform unui studiu recent, 72% dintre angajatii din companii si-ar dori sa primeasca un Mac de la compania care lucreaza, iar 75% si-ar dori sa primeasca un iPhone.

Restul procentelor fac diferenta fata de calculatoarele cu sistem de operare Windows, sau telefoanele Android, iar procentele arata foarte clar cat de populare sunt produsele celor de la Apple. Este uimitor cat de multi oameni prefera sa nu primeasca un calculator cu Windows, sau un telefon Android, insa nu toate companiile isi permit sa le ofere chiar ce vor.

Avand in vedere ca 68% dintre angajati considera ca telefonul, sau calculatorul, pe care le folosesc pentru munca le afecteaza serios productivitatea, e clar ca alegerile lor conteaza. Mai mult decat atat, 35% dintre angajati au afirmat ca dispozitivul pe care il primesc pentru a-si face munca ii face sa se simta mai mandri, sau nu, cu locul de munca pe care il au.

“When organizations give employees the ability to choose their technology, they consistently choose Apple. Of organizations with choice, 72 percent chose Mac and 28 percent chose PC. A further 75 percent of respondents indicated they chose an iPhone or iPad, while only 25 percent chose Android.”

In ultimii ani compania Apple si-a crescut substantial vanzarile de produse in cadrul companiilor din intreaga lume, iar asta desi ele sunt substantial mai scumpe decat cele concurente. In ciuda preturilor mari practicate de catre compania Apple, iata ca exista totusi interes foarte mare pentru produsele sale chiar si din randul companiilor.

 

This post was last modified on apr. 26, 2018, 9:24 PM 21:24

Disqus Comments Loading...