X

iPhone X Plus: EXCLUSIV, Asa va ARATA Noul Telefon

iPhone X Plus este versiunea mai mare a iPhone X pe care compania Apple o va lansa anul acesta, el fiind cunoscut si ca iPhone 11 Plus, desi pana acum o denumire clara pentru acest nou telefon nu a fost stabilita de catre cineva. Lasand asta la o parte, astazi aflam primele informatii clare cu privire la modul in care va arata iPhone X Plus dupa ce va fi lansat pe piata, telefonul urmand a avea un nou ecran OLED cu diagonala de 6.5 inch, o premiera pentru Apple.

iPhone X Plus urmeaza sa aiba aceleasi dimensiuni precum iPhone 8 Plus, dar acelasi design precum iPhone X, diferenta fiind data de ecranul cu diagonala de 6.5 inch, o schimbare similara fiind facuta in 2017 cu iPhone X. In ciuda acestui lucru, iPhone X Plus ar trebui sa fie mai gros decat iPhone X din cauza modului in care este montata camera principala, astfel ca grosimea totala ar trebui sa creasca cu 0.2mm pentru un total de 7.7mm.

iPhone X Plus: EXCLUSIV, Asa va ARATA Noul Telefon

iPhone X Plus urmeaza sa aiba un senzor de imagine mai mare, cu o lentila mai mare, cei de la Apple dorind cel mai probabil sa ofere posibilitatea de a inregistra poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta. Aceasta schimbare urmeaza sa fie disponibila nu doar pentru iPhone X Plus, ci si pentru iPhone 11, sau iPhone X 2018, asa ca Apple ar cam vrea sa ofere pentru clientii sai aceleasi functii in ambele modele de telefoane premium pe care le va lansa.

“Next model of iPhone X 5.8 inches uses the same body as current model, but along with growing the size of the camera sensor, the lens will become bigger. iPhone X 6.5 inches model seems to become 0.2mm thicker because of the change of implementation form of the back side camera. “

iPhone X Plus va fi, pentru multi, telefonul perfect, deoarece aduce un ecran de diagonala foarte mare intr-un format in care pana acum am vazut un ecran de 5.5 inch, aceste modele fiind extrem de populare in ultimul an. Am spus anul trecut ca un iPhone 8 Plus cu ecran de peste 6 inch ar fi ideal, iar compania Apple ajunge in sfarsit la aceeasi concluzie, asa ca iPhone X Plus va fi lansat cu aceasta schimbare, dar va fi cu siguranta foarte scump.

This post was last modified on mai 8, 2018, 7:37 AM 07:37

Disqus Comments Loading...