X

Google Photos: Functia Neasteptata Anuntata de Google

Google Photos are o noua functie grozava anuntata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind dezvaluita in cadrul conferintei I/O de aseara si venind ca o surpriza foarte interesanta. Compania Google a anuntat aseara ca serviciul Google Photos va fi capabil sa coloreze pozele alb-negru pe care le incarcam in platforma, astfel ca utilizatorii pot readuce la “viata” poze vechi prin simpla inregistrare a lor folosit telefoanele.

Google Photos va folosi inteligenta artificiala dezvoltata de catre compania Google pentru a colora pozele alb-negru pe care utilizatorii le incarca in platforma, deci vorbim despre imaginatia virtuala care adauga culori pentru poze. Pe ce va baza Google Photos aceasta reconstruire a pozelor pentru a le colora deocamdata nu este cunoscut, insa cel mai probabil vorbim despre analizarea locatiei pozelor, a obiectelor, si a oamenilor, pentru a aplica noile culori.

Google Photos: Functia Neasteptata Anuntata de Google

Google Photos va folosi deasemenea inteligenta artificiala a celor de la Google pentru a recunoaste persoanele din poze, pentru a le coora intr-un mod mai eficient, alte functii avnasate fiind pregatite pentru viitor. Mai mult decat atat, Google Photos va fi capabil sa recunoasca inclusiv documentele, pe care mai apoi le poate transforma in fisiere PDF, iar acestea vor putea fi vizualizate in aplicatia dedicata si descarcate pentru partajare prin mail, sau alte servicii.

Google Photos va avea deasemenea o noua functie care va sugera in mod automat optuni pentru ajutarea expunerii, a saturatiei culorilor pozelor, sau a oricaror altor modificari menite sa faca pozele mai bune. Google a anuntat deasemenea si o serie de API-uri pentru dezvoltatorii care vor putea integra functionalitatea Google Photos in propriile aplicatii terte, astfel ca diverse aplicatii pentru inregistrarea, sau editarea de poze, vor fi capabile sa le incarce in platforma Google, sa le editeze, sau sa ofere diverse alte functii.

This post was last modified on mai 9, 2018, 7:32 AM 07:32

Disqus Comments Loading...