X

iOS 11.3.1 Jailbreak a fost Demonstrat pentru iPhone

iOS 11.3.1 jailbreak a fost demonstrat astazi pentru iPhone, dupa ce dimineata am vazut o demonstratie pentru o solutie de iOS 11.4 jailbreak, facuta de catre creatorul Houdini. In cazul demonstratiei pentru iOS 11.3.1 jailbreak puteti vedea in clipul video de mai jos ce au reusit sa faca doi experti in securitate informatica, ei intentionand doar sa demonstreze totul.

iOS 11.3.1 jailbreak nu va fi lansat de catre acestia, ei folosindu-se de exploit-uri pe care compania Apple nu le stie pentru a descoperi vulnerabilitati noi in sistemul de operare iOS. Am vazut de la acesti experti in securitate informatica si alte demonstratii pentru solutii de jailbreak in trecut, dar niciuna nu a fost lansata public pentru utilizatorii de iDevice-uri.

iOS 11.3.1 Jailbreak a fost Demonstrat pentru iPhone

iOS 11.3.1 este oricum o versiune intermediara a sistemului de operare iOS, asa ca o solutie de jailbreak pentru el nu ar fi avut acum o “viata” prea lunga. Mai interesanta ar fi solutia de iOS 11.4 jailbreak demonstrata de catre creatorul Houdini, ea avand potential mai mare de a fi disponibila pentru o perioada mai lunga de timp pentru utilizatori.

Desi aceasta solutie de iOS 11.3.1 jailbreak este prezentata de catre experti in securitate informatica de la care nu putem astepta o lansare, asta nu inseamna ca altii nu se vor gandi sa creeze ceva similar.

This post was last modified on mai 9, 2018, 7:55 PM 19:55

Disqus Comments Loading...