X

YouTube: Noua Functie SURPRIZA Lansata astazi

YouTube a luat toata lumea prin surprindere astazi cu o noua functie pe care a lansat-o pentru aplicatia proprie, compania americana permitandu-le utilizatorilor de telefoane iPhone X sa vada clipuri video HDR. Vorbim despre implementarea suportului HDR pentru iPhone X la mai bine de 6 luni de cand a fost lansat telefonul celor de la Apple, insa in ciuda intarzierii, cei de la YouTube se numara printre putinii care ofera suport de acest gen pentru produsul Apple.

YouTube le va permite utilizatorilor de telefoane iPhone X sa vada clipuri video cu o gama mai mare de culori, deci vorbim despre culori care ar trebui sa fie mult mai aproape de cele reale, pe Android existand suport de ceva vreme. YouTube ofera posibilitatea de a vedea clipuri video HDR din platforma pe o varietate de rezolutii, asa ca utilizatorii de telefoane iPhone X se pot bucura de suport pentru o functie utila pentru o gama variata de clipuri video.

YouTube: Noua Functie SURPRIZA Lansata astazi

YouTube are o gama foarte variata de clipuri video HDR disponibile in platforma sa pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca includerea suportului pentru iPhone X este o miscare naturala care trebuia facuta de ceva vreme. Exista deasemenea si canale specializate in redarea de clipuri video in format HDR pentru cei care au produse capabile sa-l redea, iar YouTube intra acum in randul telefoanelor performante care au suport pentru aceasta tehnologie foarte importanta.

YouTube ar putea sa nu redea automat clipurile video in format HDR pentru iPhone X, in ciuda faptului ca suportul este implementat, asa ca ar fi bine sa verificati voi rezolutia la care sunt redate clipurile video. Suportul HDR a fost una dintre functiile importante pe care iPhone X le-a avut promovate de catre compania Apple, insa din pacate nu toate aplicatiile multimedia permit redarea de continut in acest mod, dar asta se va schimba in timp.

This post was last modified on mai 10, 2018, 8:17 PM 20:17

Disqus Comments Loading...