X

YouTube: Functia SECRETA Descoperita pentru Telefoane

YouTube are in dezvoltare o noua functie extrem de interesanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind descoperita recent intr-o versiune beta a aplicatiei pentru Android, dar va ajunge pe toate platformele. YouTube este cea mai mare platforma de partajare de clipuri video, ea fiind folosita lunar de aproape 2 miliarde de persoane, asa ca implementarea acestei functii era logica pentru un serviciu cu o popularitate atat de mare in intreaga lume in acest moment.

YouTube urmeaza sa le ofere utilizatorilor Android posibilitatea de a vedea clipuri video intr-un mod incognit, mai exact fara ca tot ceea ce fac sa fie salvat intr-un istoric pentru contul pe care il folosesc pentru a accesa platforma. Google ofera pentru browserul Google Chrome posibilitatea de a folosi un mod incognito pentru navigare pe internet, iar acelasi lucru va fi disponibil inclusiv pentru YouTube in ideea de a proteja intimitatea utilizatorilor care folosesc aplicatiile.

YouTube: Functia SECRETA Descoperita pentru Telefoane

YouTube va oferi experienta “bruta”, standard, pentru persoanele care aleg sa foloseasca acest incognito mode

, deci nu vor vedea recomandari personalizate si nu vor putea regasi un clip vizualizat, dar nici nu vor avea istoric. Ideea celor de la YouTube este una foarte interesanta, iar asta pentru ca uneori oamenii vor sa vada clipuri video care sa nu le apara in istoric, si in baza carora sa nu fie facute recomandari la fiecare accesare, asa ca vor exista cu siguranta aprecieri pentru functie.

YouTube este o platforma cu un continut mult mai limitat decat “intregul internet”, asa ca e greu de spus cata lume a cerut o asemenea functie de la Google, insa implementarea sa este de bun augur, totusi. YouTube testeaza functia pe Android, asa cum face in general cu majoritatea functiilor noi, insa ea va fi disponibila inclusiv pentru iPhone intr-un viitor nu foarte indepartat, doar ca va trebui sa avem rabdare pana cand va fi lansata oficial.

This post was last modified on mai 15, 2018, 8:14 PM 20:14

Disqus Comments Loading...