X

Apple Music: Iata CATI Oameni Folosesc Platforma

Apple Music a ajuns la 50 de milioane de utilizatori in momentul de fata, presedintele companiei Apple, Tim Cook, anuntand noul record de persoane active in platforma. Cifra reprezinta numarul de abonati ai Apple Music, dar si persoanele care folosesc platforma in baza perioadei de proba de 3 luni, numarul total de utilizatori fiind surprinzator de mic.

Apple Music are doar aproximativ 43 de milioane de abonati, in timp ce Spotify are 75 de milioane de abonati, compania americana nereusind sa-si ajunga din urma competitorii. Mai mult decat atat, Spotify are 100 de milioane de utilizatori ai serviciului gratuit, de cam 12 ori mai multi decat cei din Apple Music, diferenta fiind urma uriasa in acest moment.

Apple Music ofera posibilitatea de a-i folosi serviciul gratuit timp de 3 luni inainte de a plati, in timp ce Spotify ofera posibilitatea de a-i folosi serviciile gratuit permanent. Cei de la Spotify au reusit sa atraga foarte multe persoane la serviciul gratuit bazat pe reclama, iar daca Apple nu va oferi ceva similar pentru clientii sai, atunci sansele de a ajunge Spotify din urma scad considerabil.

Apple Music a inregistrat constant cresteri ale numarului de utilizatori, insa ramane in continuare la mare distanta in urma celor de la Spotify, fara vreo sansa de a ii ajunge. Desigur ca acest lucru nu conteaza foarte mult pentru utilizatori, insa cei de la Apple incearca sa implementeze in mod constant noutati pentru a-si creste baza de abonati.

This post was last modified on mai 16, 2018, 8:51 AM 08:51

Disqus Comments Loading...