X

WhatsApp: Functia SECRETA de care Trebuie sa Stii

WhatsApp este intr-o constanta schimbare, compania americana implementand cam tot timpul functii noi pentru utilizatori, iar astazi vorbim despre o nouate foarte utila de care toata lumea ar trebui sa stie in acest moment. Vorbim despre o functie secreta a WhatsApp care este implementata de catre compania americana in versiune beta pentru aplicatia Android deocamdata, insa ea va ajunge cu siguranta si in versiunea pentru iPhone nu foarte tarziu.

WhatsApp a implementat pentru utilizatori o functie care le permite acestora sa selecteze toate conversatiile facute cu diverse persoane dintr-o singura apasare pe buton, in loc sa apese pe fiecare in parte pentru a le selecta, asa cum se intampla acum. WhatsApp simplifica procedura de selectare a conversatiilor, iar asta pentru ca daca aveti multe si vreti sa le stergeti, sau arhivati, atunci poate fi dificil sa le selectati pe fiecare in parte pentru a face asta.

WhatsApp: Functia SECRETA de care Trebuie sa Stii

WhatsApp are deasemenea o alta functie noua disponibila deja pentru utilizatorii din anumite tari, compania americana lansand saptamana aceasta posibilitatea de a face apeluri video in grup prin platforma. Functia a fost anuntata ca lansata, insa din pacate nu a fost distribuita pentru prea multi utilizatori WhatsApp deocamdata, dar in curand ar trebui sa o aveti disponibila, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum va arata interfata pe care o veti avea disponibila.

WhatsApp implementeaza cam intotdeauna functii noi pentru utilizatori astfel incat acestia sa se poata bucura de o experienta de utilizare cat mai buna pentru aplicatie pe diverse platforme mobile pe care o folosesc. Functiile implementate in versiune beta pentru WhatsApp sunt de obicei disponibile la cateva luni si in versiune finala, asa ca sunt sigur ca nu vom avea mult de asteptat pana cand prima functie despre care v-am vorbit va fi disponibila oficial.

This post was last modified on mai 26, 2018, 8:16 PM 20:16

Disqus Comments Loading...