X

iPhone X: Comparatia Ecranelor ORIGINALE cu cele CONTRAFACUTE

iPhone este unul dintre cele mai bine vandute modele de telefoane de pe planeta, iar multumita acestui lucru exista si foarte multe piese disponibile pentru reparatii. Vorbim aici atat despre piese originele noi, cat si despre piese originale recuperate de la telefoane stricat, sau despre piese contrafacute, care nusunt chiar atat de bune, dupa cum veti vedea.

Astazi vedem o comparatie intre ecranele originale pentru telefoanele iPhone X si cele contrafacute, iar diferentele sunt foarte mari, desi la o prima vedere acest lucru nu e evident. Privite din fata, ecranele originale si cele contrafacute arata identic, insa in spatele lor, primele au mai multi conectori, iar ultimele mai putini, acest lucru afectand calitatea imaginilor, si performantele.

iPhone X: Comparatia Ecranelor ORIGINALE cu cele CONTRAFACUTE

Ecranele contrafacute pentru telefoanele iPhone sunt deasemenea mai groase, cu pana 0. 5 milimetri in comparatie cu cele originale, colturile fiind mai groase, iar asta poate genera probleme la montare. Montarea acestor ecrane creste si grosimea telefoanelor cu pana la 0.4mm dupa aplicare, deci utilizatorul castiga doar la bani, nu si la calitatea telefonului.

Problemele continua si cand vine vorba despre controlarea automata a luminozitatii telefoanelor, insa partea buna este ca Face ID nu va fi afectat de ecranele contrafacute. In final, 3D Touch nu va functiona la fel de bine ca in cazul unui ecran original, sau chiar deloc, atingerile fiind interpretate mai prost, iar acuratetea culorilor nu va fi nici pe departe la fel de buna.

Acestea fiind spuse, evitati ecranele contrafacute si alegeti-le doar pe cele originale, chiar daca sunt mai scumpe.

This post was last modified on mai 30, 2018, 12:35 PM 12:35

Disqus Comments Loading...