X

eMAG: Asa arata un HDD care a fost Livrat “cu Grija” prin Sameday

La sfarsitul anului trecut am decis sa cumpar un HDD nou pentru ca folosesc de ceva ani cateva unitati si au nevoie de odihna inainte de a muri, asa ca am cumparat modelul asta de la eMAG. Desigur ca luna asta a murit subit si nu stiu daca mai pot recupera datele de pe el, dar pentru ca aveam nevoie de un inlocuitor, am decis sa cumpar modelul asta, tot de la eMAG.

UPDATE: Cei de la eMAG au fost foarte amabili si m-au contactat pentru a le da detalii despre livrarea comenzii, pentru a-i ajuta pe cei de la depozit sa descopere ce s-a intamplat cu produsul inainte de a ajunge la mine. Ca sa fiu complet sincer, ma bucur sa vad ca feedback-ul este de ajutor si sunt sigur ca pe viitor va duce la scaderea considerabila a problemelor de genul acesta.

Am facut comanda ieri, eMAG l-a livrat azi cu Sameday, firma de curierat care ii apartine, iar rezultatul final il vedeti in pozele de mai jos. Desigur ca ambalajul exterior era rupt in vreo 3 puncte, insa HDD-ul era pus intr-o punga cu bule, deci teoretic n-ar fi trebuit sa fi fost afectat prea mult de lungul drum, de vreo 20 km, de la depozitul eMAG si pana la mine acasa.

Surpriza mai “frumoasa” a aparut dupa ce am scos HDD-ul din ambalajul exterior si am descoperit ca fusese tratat mai rau chiar inainte de a fi impachetat pentru expeditie. Nu stiu daca la eMAG cineva s-a suparat pe mine si a zis ca imi trimite ce-a gasit prin fundul depozitului, insa din moment ce un HDD de doar 5 luni a murit subit, am zis ca nu ma risc sa accept unul care pare sa fi avut contact cu niste obiecte dure de cateva ori.

Nu stiu daca HDD-ul a suferit vreun soc mecanic in transport, in depozitul eMAG, in containerul cu care a venit din Thailanda, si nici nu ma intereseaza. Ceea ce trebuie sa va intereseze si sa tineti minte este ca atunci cand cumparati un HDD si cineva va da un pachet care arata sa, el fiind sigilat, aparent, refuzati-l din start, ca sa nu va treziti cu surpriza ca inceteaza sa mai functioneze dupa cateva luni.

Facand abstractie de intamplarea aceasta, am comandat multe lucruri de-a lungul timpului de la eMAG si n-am avut vreodata probleme chiar atat de neobisnuite.

This post was last modified on iun. 1, 2018, 3:40 PM 15:40

Disqus Comments Loading...