X

macOS 10.14: TREI NOUTATI MAJORE Dezvaluite de Apple

macOS 10.14 va fi prezentat maine in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2018, compania Apple urmand a prezenta iOS 12 si alte noutati majore pentru clientii din lumea intreaga, insa astazi a facut alte dezvaluiri. In clipul video de mai jos compania Apple ne arata trei schimbari importante pentru macOS 10.14 anul acesta, unele dintre ele fiind asteptate de foarte mult timp de catre clientii de Mac-uri, ele venind abia in anul 2018.

macOS 10.14 va avea intai un dark mode implementat de catre compania Apple, un Xcode 10 cu o tema de acest gen fiind vizibil in clipul video de mai jos, impreuna cu alte doua schimbari notabile. Asta sugereaza faptul ca Apple va oferi un dark mode pentru intregul macOS 10.14 in acest an, adica toate aplicatiile native ar trebui sa aiba aceasta tema intunecata aplicata, insa pentru aplicatiile terte va fi nevoie de modificari de la dezvoltatori.

macOS 10.14: TREI NOUTATI MAJORE Dezvaluite de Apple

macOS 10.14 are deasemenea confirmata si implementarea unei aplicatii Apple News, ea fiind vizibila in dock impreuna cu restul aplicatiilor, cei de la Apple aducand intr-un final aceasta platforma si penru Mac-uri. Separat, macOS 10.14 urmeaza sa aiba si un  Mac App Store cu o schimbare importanta de design, magazinul urmand a semana cu cel pe care compania Apple il ofera pentru utilizatorii iOS 11 inca din toamna anului, trecut, deci vorbim despre o alta schimbare normala.

macOS 10.14 ar urma sa aiba deasemenea si denumirea Mojave, un desert cunoscut din SUA, ea fiind confirmata multumita unui wallpaper vizibil in clip, dar e posibil ca alegerea aplicarii sale sa fie doar a celui care a facut clipul. Apple va da startul WWDC 2018 maine seara la ora 20:00, iar atunci toate aceste noutati pentru macOS 10.14 vor fi prezentate pentru lumea intreaga impreuna cu cele pentru iOS 12, watchOS 5, si alte sisteme de operare, plus diverse produse importante.

This post was last modified on iun. 3, 2018, 9:19 AM 09:19

Disqus Comments Loading...