X

watchOS 5: Noutatile Anuntate pentru Apple Watch

watchOS 5 isi face debutul in aceasta seara, compania Apple anuntand chiar in aceste momente toate noutatile importante pe care le-a pregatit pentru Apple Watch. Vorbim despre a cincea versiune a watchOS, una in care compania Apple implementeaza doar cele mai importante noutati menite sa faca smartwatch-urile sale cu adevarat interesante.

Sanatate si Fitness

watchOS 5 aduce posibilitatea de a crea competitii cu prietenii nostri, care au durate de pana la 7 zile.

watchOS 5 va afisa notificari pentru utilizatori, astfel incat acestia sa stie daca au sansa de a castiga competitia, sau daca sunt pe cale sa o piarda.

Apple a implementat noi tipuri de exercitii fizice, printre ele numarandu-se si Yoga.

watchOS 5 aduce pentru Apple Watch si un sistem automat care detecteaza momentul in care incepem o sesiune de fitness, chiar daca nu am pornit in prealabil monitorizarea.

Apple a implementat multe tipuri noi de exercitii fizice si monitorizarea lor, inclusiv optiuni pentru cadenta si alerta automata cand ne oprim din facut exercitii fizice.

Comunicare – Walkie talkie

watchOS 5 permite inregistrarea de mesaje vocale scurte printr-o functie noua numita Walkie Talkie, si probabil denumirea va este cunoscuta.

watchOS 5 va permite comunicarea mai usoara prin scurte mesaje vocale in acest mod, asa cum poate vorbi oricine cu o statie de emisie-receptie.

Functia Walkie Talkie foloseste Wi-Fi in watchOS 5, dar numai dupa ce ne conectam cu un alt prieten care se afla in apropierea noastra, functionalitatea aplicatiei fiind foarte simpla.

Noi fete si Siri

watchOS 5 aduce noi fete pentru Apple Watch, acestea oferind suport pentru afisarea de informatii despre sport, din harti, sau ritmul cardiac.

In tandem cu iOS 12, watchOS 5 va permite afisarea de scurtaturi pentru Siri, inclusiv sugestii pentru afisarea de scurtaturi noi.

watchOS 5 aduce posibilitatea de a vedea informatii personalizate de la aplicatii terte in fetele pentru ceasul inteligent.

Siri va fi mai usor de controlat incepand cu watchOS 5, acum simpla ridicare a mainii va permite controlarea Siri fara a mai rosti comanda “Hey Siri”.

Notificari interactive si Safari

Notificarile devin interactive, watchOS 5 permitand controlarea functiilor din aplicatii direct din ecranul ceasului.

watchOS 5 aduce inclusiv posibilitatea de a accesa pagini web direct pe ecranul ceasului, ca si cum am folosi Siri.

Podcasts

watchOS 5 aduce pentru Apple Watch posibilitatea de a asculta podcast-uri prin intermediul aplicatiei Podcasts de pe iPhone.

Wallet aduce posibilitatea de a salva carnete pentru studenti

watchOS 5 va aduce pentru elevi si studenti inclusiv posibilitatea de isi salva carnetele.

Lansare

watchOS 5 va fi lansat in versiune beta astazi, si in versiune finala in toamna.

mai multe imediat…

This post was last modified on iun. 4, 2018, 9:24 PM 21:24

Disqus Comments Loading...