X

iOS 12: Functia GROZAVA care e INUTILA in Romania

iOS 12 a avut aseara anuntata de catre compania Apple o noua functie care permite crearea de scurtaturi pentru aplicatii folosind Siri, ea fiind numita Siri Shortcuts. Practic, pentru aproape orice functie a unei aplicatii putem crea o scurtatura pentru Siri, cei de la Apple prezentand functionalitatea drept una dintre cele mai importante pentru iOS 12.

Desi ideea de a avea scurtaturi pentru functii ale aplicatiilor este grozava, din pacate cei de la Apple nu s-au gandit sa ofere acest sistem in iOS 12 decat prin intermediul Siri. Din moment ce Siri nu stie limba romana, functia este inutila in Romania, dar paradoxal e ca sunt oferite sugestii de utilizare in limba romana, pentru ceva ce nu e disponibil.

Felul in care cei de la Apple ofera aceasta functie in Romania este stupid daca Siri nu va avea suport pentru limba romana in curand, atlfel a traduce meniul de scurtaturi in limba romana, dar a avea asistentul doar in engleza, nu prea are logica. Totusi, poate ca in vre 5 – 6 ani Apple se va gandi sa ofere scurtaturi pentru functiile aplicatiilor chiar si fara Siri.

This post was last modified on iun. 5, 2018, 4:32 PM 16:32

Disqus Comments Loading...