X

Instagram Pregateste o Functie Surpriza pe Android si iPhone

Instagram este una dintre cele mai populare retele de socializare de pe planeta, iar in cursul zilei de ieri a fost dezvaluita implementarea unei noi functii importante in Android si iPhone. Mai exact, aplicatia Instagram pentru iPhone si Android urmeaza sa le permita utilizatorilor sa incarce filme a caror durata poate ajunge pana la o ora, ceva greu de crezut pana acum.

Instagram permite acum incarcarea de clipuri video care au o durata foarte scurta, insa se pare ca Facebook vrea sa extinda aceasta functionalitate pentru a atrage noi oameni. Cei de la Instagram stiu ca reteaua este foarte populara si in continua crestere in momentul de fata, asa ca incearca sa implementeze schimbari care sa atraga cat mai multi utilizatori.

Instagram Pregateste o Functie Surpriza pe Android si iPhone

Instagram va permite incarcarea de clipuri video in format vertical a caror durata poate fi de maxim o ora, insa e posibil ca si clipurile video in format landscape sa fie permise in acest mod. In momentul de fata Instagram nu permite publicarea de clipuri video a caror durata este mai lunga de 1 minut, aceasta limita existand pentru News Feed, in timp ce pentru stories limita e de 15 secunde.

“Instagram is considering doing away with video length constraints, “a new feature” would let users post long-form clips of up to an hour. The new feature “will focus on vertical video”.”

Instagram are peste 800 de milioane de utilizatori activi lunar in platforma, si probabil 400 de milioane de utilizatori activi zilnic, deci exista oameni care ar aprecia functia. Cand ar putea fi lansata aceastanoua functie pentru Instagram nu stie nimeni deocamdata, insa este destul de clar faptul ca exista interes foarte mare pentru a o oferi in viitor.

This post was last modified on iun. 6, 2018, 8:20 AM 08:20

Disqus Comments Loading...