X

Google Photos a LANSAT aceasta NOUA Functie

 

Google Photos a lansat in cursul noptii trecute o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Google propagand-o treptat pentru toti cei care folosesc serviciul de pe iPhone, Android, sau chiar de pe web. Vorbim despre o functie care nu a fost anuntata in prealabil de catre cei de la Google pentru Google Photos, insa chiar si asa, ea este asteptata de catre foarte multa lume, si va fi cu siguranta apreciata acum ca este disponibila.

Google Photos are incepand de aseara o noua functie care permite aprecierea pozelor si clipurilor video din albumele partajate, butonul Like fiind integrat intre cele vizibile in partea inferioara a interfetei platformei. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acum interfata Google Photos pentru pozele si clipurile video din albumele partajate, dar si cum arata ea inainte de schimbarea implementata de catre cei de la Google pentru toata lumea.

Google Photos a LANSAT aceasta NOUA Functie

Google Photos a avut testata aceasta functie inca de luna trecuta de catre cei de la Google pentru unii dintre utilizatorii platformei, asa ca extinderea disponibilitatii sale la nivel global nu este ceva ce ar trebui sa mire. Google testeaza in mod normal o varietate de functii inainte de a le lansata pentru toti utilizatorii, iar aceasta pentru Google Photos are menirea de a convinge oamenii sa interactioneze mai mult intr-o platforma in care in mod normal nu ar face asta.

Google Photos ofera spatiu gratuit de stocare pentru poze si clipuri video, atat timp cat ele au o anumita rezolutie, utilizatorii scapand astfel si de grija faptului ca acest continut ocupa prea mult spatiu de stocare in terminale. Google Photos este disponibila pentru lumea intreaga fie direct printr-o interfata web, fie prin aplicatii dedicat epentru iPhone si Android, cei de la Google dorind sa ofere serviciul pentru toata lumea, indiferent de platforma.

This post was last modified on iun. 8, 2018, 7:42 AM 07:42

Disqus Comments Loading...