X

Facebook: ATENTIE, EROAREA ce a Afectat MILIOANE de Oameni

Facebook ajunge din nou in centrul atentiei lumii intregi din cauza unei noi probleme de securitate care a afectat conturile a 14 milioane de persoane din lumea intreaga, totul fiind tinut ascuns pana in acest moment. Conform jurnalistilor americani, o aparenta problema din cadrul retelei de socializare Facebook a dus la publicarea a 14 milioane de postari private ale utilizatorilor, ele fiind disponibile in acest mod timp de 10 zile in cursul lunii trecute.

Facebook nu i-a notificat in vreun fel pe utilizatorii care au fost afectati din cauza acestei probleme serioase care a dezvaluit informatii pe care utilizatorii doreau sa le tina secrete, asa ca americanii sunt din nou criticati. Partea si mai proasta este ca aceasta eroare ar fi permis inclusiv publicarea altor postari care ar fi trebuit sa fie private, iar asta deoarece Facebook mentine ultima setare facuta pentru disponibilitatea unei postari, iar majoritatea oamenilor nu stiu asta.

Facebook: ATENTIE, EROAREA ce a Afectat MILIOANE de Oameni

Facebook a recunoscut existenta acestei probleme in cadrul retelei sale de socializare, si si-a cerut scuze cu privire la aceasta problema, iar incepand de zilele trecute a afisat un mesaj de alerta pentru utilizatorii afectati. Facebook nu a facut absolut nimic altceva in afara de isi cere scuze in fata utilizatorilor pentru aceasta problema privind setarile de disponibilitate ale postarilor, asa ca utilizatorii trebuie sa accepte ceea ce s-a intampla si sa taca din gura, dar nimic mai mult.

Facebook prezinta totul ca o eroare tehnica, insa avand in vedere ca vorbim despre o retea de socializare atat de intens monitorizata de catre agentiile guvernamentale din intreaga lume, nu pot decat sa ma intreb ce se ascunde in spatele “problemei”. Facebook si-a pierdut complet credibilitatea, mai ales ca recent s-a dezvaluit si ca au fost partajate date ale utilizatorilor cu 60 de producatori de telefoane, deci oare ce incredere mai poti avea intr-o companie de acest gen ?

This post was last modified on iun. 8, 2018, 7:47 AM 07:47

Disqus Comments Loading...