X

Facebook: Functia NOUA pentru iPhone si Android

Facebook a lansat astazi o noua functie pentru utilizatorii aplicatiilor pentru telefoane mobile, compania americana permitandu-le oamenilor sa redescopere momentele importante din viata lor intr-o sectiune dedicata. Mai exact, Facebook a lansat astazi pentru toata lumea o noua sectiune numita Memories, compania americana gandindu-se ca oamenii au nevoie de un loc special in aplicatie in care sa isi readuca aminte de momentele importante din viata.

Facebook incearca sa le readuca aminte oamenilor ca la un moment dat au folosit aplicatiile pentru iPhone si Android pentru a partaja momente importante din vietile lor, asa ca aceasta noua sectiune ar trebui sa ii readuca pe unii in retea. Facebook prezinta in aceasta sectiune pozele si clipurile video de care am uitat, dar si prezentari pentru unele evenimente importante de care am dori sa ne readucem aminte, nostalgia fiind ceea ce Facebook incearca sa aduca in sufletele oamenilor.

Facebook: Functia NOUA pentru iPhone si Android

Facebook le permite utilizatorilor sa controleze ce fel de amintiri sunt afisate in aceasta sectiune speciala numita Memories, astfel ca nu va trebui sa revedem si persoane care nu mai fac parte din viata noastra. Facebook ofera posibilitatea de a accesa aceasta sectiune speciala din meniul Bookmarks, in cazul website-ului, sau din sectiunea More, in cazul aplicatiei pentru iPhone si Android, insa desigur ca vor fi afisate si diverse notificari pentru utilizatori.

Facebook vrea ca oamenii sa reinceapa sa publice poze si clipuri video cu momente importante din viata lor in cadrul retelei de socializare, iar aceasta nu este in mod neaparat o idee rea, avand in vedere recentele scandaluri. Cei de la Facebook pun accent pe momentele de calitate din vietile oamenilor, in aceasta noua sectiune, sperand si ca oamenii vor reincepe sa foloseasca mai des platforma de socializare, desi multi au cam inceput sa o evite dupa scandalurile mari privind partajarea datelor.

This post was last modified on iun. 13, 2018, 5:41 PM 17:41

Disqus Comments Loading...