X

iOS 12: Apple Detaliaza Schimbarile GROZAVE de Interfata

iOS 12 are implementate foarte multe modificari de catre compania Apple pentru a ne oferi posibilitatea de a beneficia de performante mai bune pe telefoanele iPhone

si iPad. Apple a promis ca aplicatiile se vor deschide mult mai repede pe iPhone si iPad in iOS 12, iar in clipul video de mai jos un inginer al celor din Cupertino detaliaza schimbarile.

iOS 12 ne permite acum sa interactionam cu aplicatiile care sunt in curs de deschidere, sau interfata sistemului de operare, totul intr-un mod mult mai natural, functionalitatea fiind imposibila in trecut. In iOS 12 putem sa inchidem o aplicatie in timp ce ea se deschide, sau putem sa accesam task switcher-ul, totul fara ca animatia sa se fi terminat.

iOS 12 are implementate schimbari importante pentru interfata in ideea de a face totul sa para mult mai rapid, cei de la Apple stiind ca sunt intr-un mare dezavantaj in fata telefoanelor Android. Acesta este totusi un lucru foarte bun si pentru noi, deoarece beneficiem de performante ridicate in iOS 12 pentru telefoanele noastre, ceva ce in mod normal n-ar fi oferit de catre cei de la Apple.

This post was last modified on iun. 12, 2018, 8:16 AM 08:16

Disqus Comments Loading...