X

Microsoft Surface Pro 6 vine cu un NOU Design

Microsoft Surface Pro 6 este deja in dezvoltare la compania americana, viitorul produs urmand a continua seria de tablete dedicate mediului profesional, iar Microsoft planuieste sa faca schimbari importante. Conform unor informatii aparute astazi, Microsoft Surface Pro 6 urmeaza sa vina cu un nou design din parte acelor din Redmond, insa lansarea sa nu este asteptat pana anul viitor.

Microsoft Surface Pro 6 va fi lansata la mijlocul anului 2019, si desi nu se stie care vor fi schimbarile de design, se pare ca acestea vor fi substantiale in raport cu produsul actual. Microsoft Surface Pro 6 urmeaza sa includa si procesoare Intel de generatia a 8-a, in moomentul de fata produsul avand numele de cod Carmel in cadrul companiei americane.

Microsoft Surface Pro 6 vine cu un NOU Design

Microsoft Surface Pro 6 ar putea fi precedata de o noua versiune a Surface Laptop, compania Microsoft putand implementa in acestea noile procesoare Intel. Microsoft Surface Pro 6 ar putea veni deasemenea cu noi porturi USB-C pentru a extinde conectivitatea, iar o pereche speciala de casti ar fi creata pentru cei care o asteapta.

“Microsoft is reportedly planning a big redesign to the Surface Pro next year. The Surface Pro 6 (or whatever it will be called) isn’t arriving until mid-2019, but will be “heavily redesigned.” Microsoft is also reportedly readying a refresh for this fall with Intel’s latest 8th-generation processors.”

Microsoft Surface Pro 6 ar putea oferi incarcare mai rapida, ecrane mai mare si alte componente interne pentru a oferi performante de top pentru clientii dornici sa le cumpere. Nu se stie si cam cat urmeaza sa coste aceste Microsoft Surface Pro 6, insa din moment ce sunt facute atat de multe schimbari, e de asteptat ca ele sa fie mai scumpe decat modelele actuale.

This post was last modified on iun. 14, 2018, 10:40 AM 10:40

Disqus Comments Loading...