X

Facebook Messenger: ATENTIE, PROBLEMA MARE Descoperita Azi

Facebook Messenger are o problema foarte mare descoperita astazi pentru iPhone si iPad, cea mai recenta actualizare a aplicatiei, lansata in cursul noptii trecute, generand dificultati pentru utilizatorii din lumea intreaga. Cei de la Facebook au actualizat aplicatia Facebook Messenger pentru iPhone si iPad fara a spune exact ce schimbari au facut pentru ea, insa din pacate toata lumea le-a resimtit dupa ce a inceput sa foloseasca noua versiune.

Facebook Messenger pentru iPhone si iPad se inchide in mod subit la deschidere dupa ce este instalata noua versiune disponibila de dimineata prin App Store, totul fara vreo explicatie clara cu privire la cauza problemei. Foarte multa lume se plange din cauza acestui bug existent in aplicatia Facebook Messenger pentru iPhone si iPad, iar cei de la Facebook deocamdata nu au comentat situatia, desi sunt cu siguranta constienti de ceea ce se intampla in ea.

Facebook Messenger: ATENTIE, PROBLEMA MARE Descoperita Azi

Facebook Messenger nu este complet nefunctionala, aplicatia functionand pentru o anumita perioada de timp daca este inchisa complet din fundal si redeschisa dupa ce se blocheaza si se inchide prima oara. Desigur ca totul este complet aleator si nu poti sti cand va incepe Facebook Messenger sa faca figuri si sa refuze sa mai functioneze, insa cei care folosesc aplicatii ale companiei Facebook de ceva vreme sunt cu siguranta obisnuiti cu probleme de acest gen.

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie de pe planeta, iar in mod normal probleme stupide de acest gen nu ar trebui sa existe in aplicatiile unei companii care face zeci de miliarde de dolari anual pe internet. In ciuda acestui lucru, iata ca Facebook Messenger are totusi o problema serioasa din cauza acestei ultime actualizari, asa ca daca inca nu ati facut actualizarea, evitati-o, iar daca ati facut-o, aveti mai multa rabdare.

This post was last modified on iun. 15, 2018, 8:12 PM 20:12

Disqus Comments Loading...