X

Gmail: Functia NOUA pe care o vei Folosi TOT Timpul

Gmail are disponibila de astazi o noua functie extrem de interesanta pentru telefoanele iPhone din lumea intreaga, nu si Android, ea incercand sa aduca mai multa liniste pentru utilizatorii care folosesc aceasta platforma. Mai exact, compania Google a implementat in aplicatia Gmail un nou sistem care foloseste inteligenta artificiala pentru a decide pentru care dintre email-urile primit sa si trimita o notificare pe telefoane, cele importante avand prioritate.

Gmail are lansata aceasta functie fara a fi dezvaluita in prealabil de catre cei de la Google, compania afisand doar o alerta, precum cea din imaginea de mai jos, pentru persoanele carora le poate fi activata functia in acest moment. Gmail analizeaza email-urile primite de catre aceste persoane pentru a le afisa notificari doar pentru cele care merita sa fie in atentia lor, restul notificarilor mai putin importante fiind ignorate pentru a nu ne deranja in mod inutil cu ele.

Gmail: Functia NOUA pe care o vei Folosi TOT Timpul

Gmail are aceasta functie disponibila in exclusivitate pe telefoanele iPhone si tabletele iPad deocamdata, in versiunea pentru Android nefiind deocamdata disponibila pentru activare, dar probabil ca Google va incerca sa o extinda. Cei de la Google au anuntat ca in urmatoarele 2 zile ar trebui sa fie afisata aceasta notificare pentru toti utilizatorii Gmail care folosesc aplicatia pentru iPhone si iPad, insa ea poate fi activata deasemenea din meniul de setari.

“Notifications are only useful if you have time to read them—and if you’re being notified hundreds of times a day, chances are, you don’t. That’s why we’re introducing a feature that alerts you only when important emails land in your Gmail inbox, so you know when your attention is really required. These notifications leverage Gmail’s machine learning and artificial intelligence capabilities to identify messages you may want to read first.”

Gmail trebuie totusi sa analizeze email-urile pentru a putea oferi o asemenea functionalitate, deci trebuie sa fiti constienti de faptul ca informatiile pe care le primiti sunt verificate de catre Google inainte de a ajunge la noi. Desigur ca intr-o buna masura cei de la Google fac deja asta cu Gmail, asa ca ar conta mai putin daca activat, sau nu, aceasta functie, pentru ca datele voastre sunt oricum cel mai probabil analizate.

This post was last modified on iun. 16, 2018, 6:26 PM 18:26

Disqus Comments Loading...