X

UBER va REDUCE Tarifele Curselor pentru Clienti

UBER testeaza in momentul de fata o schimbare foarte importanta pentru clientii sai, implementand optiunea de a beneficia de curse la un pret redus, dar in anumite conditii care poate nu vor fi chiar pe placul oricui. Mai exact, cei de la UBER vor implementa optiunea de a beneficia de preturi mai mici pentru curse in cazul in care utilizatorul este dispus sa astepte o perioada mai lunga de timp pana in momentul de care cursa incepe efectiv.

UBER va oferi aceasta optiune in functie de numarul de curse cerute dintr-o anumita locatie de catre utilizatori, iar in momentul de fata angajatii companiei au activ sistemul inainte ca el sa fie lansat efectiv. Un angajat al celor de la UBER a dezvaluit noua functie, ea putandu-le reduce multora costurile de transport daca sunt dispusi sa astepte pentru a nu face cursele la o ora de varf, timpul de asteptare putand fi pana in 10 minute, sau chiar mai mare de atat.

UBER va REDUCE Tarifele Curselor pentru Clienti

UBER stie ca oamenii cauta, in general, cursele cele mai ieftine, iar in baza cererii pe moment din platforma sa, poate oferi curse cu pana la 25% mai ieftine pentru cei interesati, daca sunt dispusi sa astepte mai mult. Desigur ca asta inseamna bani mai putini pentru soferii UBER, insa oare cine poate contesta faptul ca platforma nu a fost vreodata gandita pentru a fi in beneficiul altcuiva decat a celor care au dezvoltata, si nu a clientilor, sau a soferilor.

“The option to wait longer in exchange for a cheaper ride is being tested among all Uber employees in San Francisco and Los Angeles, a company spokeswoman told us in an email. “Affordability is a top reason riders choose shared rides, and we’re internally experimenting with a way to save money in exchange for a later pickup.””

UBER ofera preturi convenabile pentru majoritatea curselor facute de catre utilizatori, insa in Romania soferii au inceput sa fie cam nesimtiti, ca sa ma exprim frumos, deoarece accepta curse, nu vin la client, si asteapta anularea de la el pentru a primi 8 LEI gratuit. Am patit-o de cateva ori in ultima perioada incat am fost fortat sa ma reorientez de la UBER la Taxify, insa aici soferii conduc groaznic de prost, iar masinile sunt mai proaste, din pacate.

This post was last modified on iun. 19, 2018, 4:22 PM 16:22

Disqus Comments Loading...