X

Windows 10: Noua Functie FURATA din macOS Mojave

 

Windows 10 are parte de o noua functie foarte interesanta, pe care compania Apple a implementat-o recent in macOS Mojave, si care a fost foarte apreciata de catre multi dintre cei care au vazut-o prezentata deja. Mai exact, vorbim despre functia care modifica automat wallpaper-ul din macOS Mojave in functie de perioada din zi in care ne aflam, Windows 10 putand avea ceva similar oferit de catre programul WinDynamicDesktop, creat de catre un dezvoltator.

Windows 10 poate schimba, cu ajutorul acestui program, wallpaper-ul principal din calculator functie de anumite setari predefinite, insa nu chiar asa precum ati vazut prezentat de catre Apple pentru macOS Mojave. In cazul sistemului de operare al companiei Apple sunt folosite 16 poze pentru a modifica wallpaper-ul principal din Mac in functie de perioada din zi in care ne aflam, insa in Windows 10 functionalitatea este usor diferita cu acest nou program.

Windows 10: Noua Functie FURATA din macOS Mojave

Windows 10 necesita configurarea programului WinDynamicDesktop astfel incat utilizatorul trebuie sa specifice pozele pe care vrea sa le foloseasca pentru modificarile automate, dar si perioada de timp in care se fac asta. Acest program pentru Windows 10 nu poate isi poate “da seama” singur in ce perioada a zilei trebuie sa modifice wallpaper-urile, asa ca trebui sa setam noi perioadele de timp in care acestea trebuie sa se modifice, deci setarile trebuie facute in functie de anotimp.

Windows 10 nu are aceasta functie implementata inca de catre Microsoft deoarece nu este chiar atat de importanta, insa daca programe precum WinDynamicDesktop se vor dovedi a fi populare, atunci americanii o vor implementa cu siguranta. Windows 10 necesita instalarea manuala a programului WinDynamicDesktop in calculatoare, iar daca sunteti interesati de el, il puteti descarca de aici insa va trebui sa il configurati cu imaginile  si setarile dorite pentru a functiona ca in macOS Mojave, deci aveti putin de lucru la asta.

This post was last modified on iun. 24, 2018, 10:11 AM 10:11

Disqus Comments Loading...