X

Facebook: Noua Functie SECRETA a Aplicatiei

Facebook testeaza in momentul de fata o noua functie foarte interesanta pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, ea fiind descoperita si confirmata de catre americani, insa nu se stie cand urmeaza sa fie oferita. Mai exact, cei de la Facebook au confirmat faptul ca urmeaza sa le permita utilizatorilor sa aplice filtre care vor ascunde anumite postari din News Feed in baza unor cuvinte predefinite, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta functie.

Facebook testeaza in momentul de fata un sistem care permite ascunderea postarilor in baza unor cuvinte identificate in acestea, deci deocamdata nu exista optiunea de a seta in prealabil cuvintele care trebuie filtrate. Cei de la Facebook sustin ca vor implementa in viitorul nu foarte indepartat o fucntie care va permite si predefinirea cuvintelor care trebuie blocate, dar ramane de vazut cat va dura pana cand ea va fi disponibila pentru toata lumea.

Facebook: Noua Functie SECRETA a Aplicatiei

Facebook va permite intr-o prima faza blocarea afisarii postarilor, in baza unor cuvinte predefinite, timp de 30 de zile, dupa care postarile vor aparea din nou in News Feed, o functie similara, dar pentru pagini, fiind oferita inca din 2017. Facebook nu va filtra si reclamele care contin anumite cuvinte cheie in ele, deci daca va asteptati sa vedeti inclusiv asa ceva, atunci va spun ca asta nu va fi oferit de catre Facebook, dar trebuia sa ne asteptam.

“Tapping that reveals a list of nouns from the post you might want to nix, without common words like “the” in the way. So if you used the feature on a post that said “England won its World Cup game against Tunisia! Yes!”, the feature would pull out “World Cup”, “England”, and “Tunisia”. Select all that you want to snooze, and posts containing them will be hidden for a month. Currently, the feature only works on text, not images, and won’t suggest synonyms you might want to snooze as well.”

Facebook spune ca pe masura ce continua sa testeze noua functie, si primeste feedback de la utilizatori, este deschisa al implementarea de alte functii noi, atat timp cat ele vor fi cerute si vor fi utile pentru toata lumea. Facebook va mai testa, cel mai probabil, aceasta noua functionalitate timp de cateva saptamani bune inainte de a lua decizia daca ea trebuie oferita in mod public pentru toata lumea, sau nu este pregatita pentru lansare publica.

This post was last modified on iun. 27, 2018, 5:31 PM 17:31

Disqus Comments Loading...