X

iOS 12 beta 3 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare venind la doua saptamani din momentul lansarii celei dintai. iOS 12 beta 3 este oferit e iPhone, iPad si iPod Touch de catre cei de la Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru utilizatorii obisnuiti.

iOS 12 beta 3 continua procesul de dezvoltare al acestui sistem de operare, compania Apple urmand a mai lansa destule pana prin septembrie, cand va avea loc lansarea versiunii finale. iOS 12 beta 3 nu are deocamdata publicata si lista oficiala de schimbari de catre compania Apple, insa cu siguranta vorbim despre rezolvari de probleme si imbunatatiri ale performantelor.

iOS 12 beta 3 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 beta 3 are foarte multe probleme de rezolvat, deoarece prima versiune beta a fost foarte departe de a oferi o experienta de folosire cu adevarat buna, iar Apple stie asta. Acum iOS 11.2 beta 3 este disponibila pentru toti cei care au un profil de dezvoltator instalat pe iPhone si iPad, tvOS 12 beta 3, macOS Mojave beta 3 fiind lansate, insa probabil si watchOS 5 beta 3 va fi disponibil.

Disqus Comments Loading...