X

iOS 12 CONFIRMA Noutati pentru iPad Pro cu Face ID

iOS 12 este oferit in momentul de fata in versiune beta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar o noutate interesanta a fost descoperita in el. Mai exact, in imaginea de mai jos aveti interfata creata de catre Apple in iOS 12 pentru a le permite utilizatorilor noilor modele iPad Pro din 2018 sa foloseasca noua camera TruDepth pentru a crea Animoji.

iOS 12 pentru iPad are implementat AvatarKit, sistemul care permite crearea de animoji folosind camera TrueDepth, pana acum el existand doar in iOS 11 pentru iPhone X. Incepand cu iOS 12 compania Apple aduce acest software si pe iPad, iar asta confirma faptul ca noi modele cu Face ID urmeaza sa fie lansate de catre cei din Cupertino in aceasta toamna pentru noi.

iOS 12 CONFIRMA Noutati pentru iPad Pro cu Face ID

iOS 12 are in aceasta imagine prima dovada a faptului ca Apple intentioneaza sa implementeze Face ID in noi modele ale iPad Pro, insa sunt sigur ca vor aparea si altele. Cei de la Apple testeaza cu siguranta Face ID pe iPad, iar desi interfata poate fi usor recreata de oricine, vom vedea curand si alte dovezi ale integrarii recunoasterii faciale pentru tablete.

iOS 12 va oferi Face ID pe noile iPad Pro intr-o maniera similara cu cea in care vedem implementarea facuta pentru telefoanele iPhone X, deci nu va imaginati ca va fi ceva diferit. Cei de la Apple sunt nevoiti sa ofere Face ID si in iPad Pro pentru a putea reduce dimensiunile ecranelor tabletelor, aceasta schimbare fiind foarte importanta pentru viitorul produselor.

Disqus Comments Loading...