X

Windows 10: Schimbarea IMPORTANTA pe Calculatoare

Windows 10 are in cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii care folosesc aplicatia Notepad pentru a scrie documente simple, sau a edita altele. Notedpad este una dintre cele mai importante aplicatii ale sistemului de operare Windows 10, iar incepand cu October 2018 Update ea urmeaza sa aiba parte de o serie de functii noi pe care foarte multa lume le asteapta de ceva vreme de la Microsoft.

Windows 10 urmeaza sa tina in sfarsit minte valorile introduse de catre utilizatori in casutele bifate in editarea unui document anterior, iar daca inchidem aplicatia, si o redeschidem, atunci ele vor automat introduse. Mai mult decat atat, aplicatia Notedpad din Windows 10 urmeaza sa permita cautarea de cuvinte in interiorul documentelor si completarea automata a cuvintelor, sau frazelor intr-o maniera similara cu cea oferita de catre suita Microsoft Word.

Windows 10: Schimbarea IMPORTANTA pe Calculatoare

Windows 10 va oferi deasemenea posibilitatea de a face zoom pentru textele pe care le scriem, compania Microsoft implementand optiunea de a face asta folosind meniul aplicatiei, sau o combinatie de taste, si eventual mouse-ul. Windows 10 va avea deasemenea optiunea de a afisa in Notepad a liniilor si coloanelor, iar combinatia de taste Ctrl + Backspace va sterge cuvintele scrise anterior, alte schimbari aducand rezolvari ale problemelor anterioare de functionare raportate de catre utilizatori.

“We’ve made significant improvement to the find/replace experience in Notepad. We added the option to do wrap-around find/replace to the find dialog and Notepad will now remember previously entered values and the state of checkboxes and automatically populate them the next time you open the find dialog. Additionally, when you have text selected and open the find dialog we will automatically populate the search field with the selected text.”

Windows 10 ofera toate aceste schimbari pentru utilizatori deoarece Microsoft a inteles intr-un final ca trebuie sa ofere unele schimbari pentru aplicatiile care n-au avut parte de modificari utile de foarte, foarte multi ani de zile. Windows 10 va aduce deasemenea schibmari importante si pentru alte aplicatii, plus o varietate de alte modificari, imbunatatirea performantelor generale ale calculatoarelor, plus cine stie ce alte noutati utile mai are Microsoft pregatite.

Windows 10 va avea toate aceste noutati implementate in October 2018 Update care v flansat, dupa cum ii spune numele, in octombrie.

This post was last modified on iul. 13, 2018, 9:49 PM 21:49

Disqus Comments Loading...