X

MacBook Pro 2018: Rezolvarea PROBLEMEI MAJORE a Modelelor Anterioare

MacBook Pro 2018 este noua serie de laptop-uri lansate de catre compania Apple chiar zilele trecute pentru clientii din lumea intreaga, ele trecand ieri prin prima dezasamblare. Separat de noile componente implementate de catre Apple, un alt punct de atractie pentru serie a fost noua tastatura pe care americanii o anunta ca fiind mai silentioasa decat in modelele anterioare.

MacBook Pro 2018 genereaza deci asteptari foarte mari de la aceasta tastatura, iar dezasamblarea a avut in vedere si verificarea unei posibile rezolvari pentru o problema majora. Modelele anterioare ale MacBook Pro au avut probleme cu tastaturile care se stricau foarte usor din cauza prafului care intra sub ele, reparatia fiind foarte scumpa, iar Apple a recunoscut-o cu greu.

MacBook Pro 2018: Rezolvarea PROBLEMEI MAJORE a Modelelor Anterioare

MacBook Pro 2018 are integrata o subtire “bariera de silicon” sub taste pentru a impiedica stricarea lor daca praf, sau firmituri intra sub taste, iar asa tastatura a devenit mai silentioasa. Desi dezasamblarea MacBook Pro 2018 a confirmat faptul ca Apple a rezolvat problema modelelor anterioare, compania Apple sustine ca modificarile n-au fost facute in acest scop.

Desigur ca Apple nu avea cum sa recunoasca faptul ca a facut un laptop de 2000 de dolari care are o tastatura ce se strica usor, iar in modelele noi a rezolvat problema, adevarul nefiind ceva ce Apple promoveaza. Totusi, persoanele care vor cumpara MacBook Pro 2018 vor avea parte de o experienta mult mai buna, iar asta deoarece tastatura n-ar trebui sa se mai strice usor.

This post was last modified on iul. 14, 2018, 7:33 AM 07:33

Disqus Comments Loading...