X

Facebook Messenger: Functia la care NIMENI nu se Gandea

Facebook Messenger continua sa aiba noi functii neasteptate implementate de catre compania Facebook, iar cea de astazi vine ca o surpriza totala pentru cei care folosesc platforma in mod constant. Mai exact, in Facebook Messenger utilizatorii urmeaza sa aiba o schimbare menita sa incurajeze folosirea platformei Instagram pentru a partaja poze si clipuri video, compania Facebook dorind sa creasca numarul de utilizatori activi zilnic in platforma sa.

Facebook Messenger va permite deasemenea sincronizarea contului Instagram cu cel al platformei de mesagerie, iar dupa efectuarea interconectarii va exista si o sincronizare a contactelor, sau a persoanelor blocate, intre ambele platforme. Mai mult decat atat, cei care ne contacteaza prin Facebook Messenger vor avea posibilitatea de a o face folosind numele de utilizator pe care-l folosim in cadrul Instagram, deci vorbim despre o functionalitate foarte interesanta.

Facebook Messenger: Functia la care NIMENI nu se Gandea

Facebook Messenger are in momentul de fata testata aceasta functie cu un numar redus de utilizatori din lumea intreaga, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cum arata schimbarea pregatita de catre cei de la Facebook. Practic, Facebook Messenger urmeaza sa faca o interconectare normala pentru ca Facebook vrea ca toti utilizatorii pe care-i are sa-i foloseasca toate serviciile, astfel incat sa poata raporta pentru fiecare un numar cat mai mare de oameni care sunt activi lunar.

Facebook Messenger are peste 1.3 miliarde de utilizatori activi lunar in platforma, ceva mai putini decat WhatsApp, insa cu 500 de milioane de utilizatori mai mult decat ceea ce inregistreaza Instagram in momentul de fata. Platforma Instagram a inregistrat cresteri constante ale numarului de utilizatori activi in platforma in ultimii ani, asa ca tot ceea ce vedem incercat acum pentru Facebook Messenger este ceva normal pentru o companie ca Facebook, insa ramane de vazut cand va fi lansata in mod public aceasta schimbare.

This post was last modified on iul. 17, 2018, 6:56 PM 18:56

Disqus Comments Loading...