X

Samsung GALAXY S9: Cumperi unul si Primesti un Laptop GRATUIT

Samsung GALAXY S9 face parte dintr-o promotie extrem de interesanta derulata de catre cei de la Samsung, compania coreeana oferind un laptop gratuit pentru clientii care profita de aceasta campanie de reduceri. Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus trebuie cumparate la pret intreg de catre cei care vor sa profite de aceasta promotie a celor de la Best Buy, din SUA, insa pot obtine un Chrombook gratuit, in schimb, daca mai gasesc vreunul in stoc.

Samsung GALAXY S9 este vandut de catre Samsung impreuna cu o reducere de 200 de dolari care poate fi aplicata pentru achizitia unui Chromebook al coreenilor, iar unele modele mai vechi costa chiar sub acet pret. Alte modele de Chromebook-uri ale celor de la Samsung au preturi foarte apropiate de valoarea de 200 de dolari, deci pot fi cumparate foarte ieftin impreuna cu un Samsung GALAXY S9, care trebuie sa aiba pretul intreg la achizitie.

Samsung GALAXY S9: Cumperi unul si Primesti un Laptop GRATUIT

Samsung GALAXY S9 face parte dintr-o campanie extrem de interesanta prin care coreenii vor sa creasca atat preturile de vanzare ale telefoanelor, cat si pe cele ale Chromebook-urilor, care probabil se vand chiar si mai prost. Samsung GALAXY S9 au avut acum cateva luni promotii chiar mai bune, cu reduceri mari la preturile de baza, astfel ca foarte multi au putut profita atunci pentru a intra in posesia noului model de telefon la preturi surprinzator de bune.

Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus au avut parte si de o crestere destul de consistenta in vanzari dupa ce Samsung a pornit acea campanie, asa ca e posibil ca in SUA sa fie ceva similar inclusiv in aceasta perioada. Deocamdata nu se stie in ce masura vanzarile Samsung GALAXY S9 ar putea creste multumita acestor reduceri substantiale oferite de catre compania coreeana pentru laptop-uri, mai ales ca nu exista oricum interes mare pentru Chromebook-uri.

This post was last modified on iul. 25, 2018, 10:41 AM 10:41

Disqus Comments Loading...