X

Oppo Find X: Problema MAJORA din cauza Ecranului MARE

Oppo Find X a fost lansat vara aceasta de catre compania chinezeasca Oppo, si este al doilea telefon al carui ecran acopera o portiune foarte mare din carcasa, dar nu are decupaj. Desi Oppo Find X are un ecran uimitor, exista totusi probleme cu acest nou tip de design, iar in clipul video de mai jos puteti vedea unde anume sta aceasta problema serioasa.

Oppo Find X se indoaie daca suficienta presiune este aplicata pe mijlocul sau, ecranul crapandu-se chiar in portiunea unde este aplicata presiunea, si devine inutilizabil, din pacate. In cazul Vivo NEX nu am vazut o problema de genul acesta, insa iata ca pentru Oppo Find X nu s-a pus accent pe calitate, ci doar pe felul in care arata telefonul.

Oppo Find X: Problema MAJORA din cauza Ecranului MARE

Oppo Find X nu este un telefon ieftin, este un telefon considerat a fi din categoria premium, insa iata ca in final este afectat de o problema care a facut iPhone 6 Plus de rusine in 2014. In ciuda lectiei invatate de catre unii dintre producatorii de telefoane in acel punct, cei de la Oppo n-au fost atenti, asa ca Oppo Find X trebuie tratat cu foarte mare grija.

Oppo Find X este un telefon gandit in principal pentru piata din china, unde calitatea ocupa un loc secund in fata specificatiilor si a design-ului, iar pentru consumatori asta nu conteaza. Pentru restul lumii, Oppo Find X va fi afectat de aceasta problema majora, iar multi se vor gandi serios daca merita sa cumpere telefonul, sau nu, stiind ca el se indoaie.

This post was last modified on iul. 27, 2018, 8:35 AM 08:35

Disqus Comments Loading...