X

iPhone 9 si iPhone X Plus: Asa vor ARATA Telefoanele

iPhone 9

si iPhone X Plus apar astazi din nou sub forma unor machete care au menirea de a ne arata ceea ce intentioneaza compania Apple sa aduca pe piata in toamna acestui an, ele fiind create in baza unor schite preluate de la partenerii americanilor. iPhone 9 este un telefon care are un ecran cu diagonala de 6.1 inch si arata ca iPhone X, in timp ce iPhone X Plus are exact acelasi design, doar ca are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, dar si o camera duala.

iPhone 9 este gandit de catre compania Apple ca un model care are ecran mai mare decat iPhone X, si viitorul iPhone X 2018, insa va avea structura din aluminiu, nu din otel inoxidabil, si va fi lansat cu o singura camer,a in loc de doua. iPhone 9 va avea deasemenea un ecran LCD Full Active, in loc de OLED, nu va avea 3D Touch, dar va avea Face ID si incarcare wireless, plus viitorul chip A12, care va fi folosit in intreaga serie din 2018.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Asa vor ARATA Telefoanele

iPhone X Plus este un telefon care va face parte din categoria premium, adica nu doar ca va avea cel mai mare ecran implementat intr-un iPhone, ci va avea structura din otel inoxidabil, camera duala, dar si ecran OLED. Acesta va fi, practic, un iPhone X 2018, dar cu ecran mai mare, compania Apple putand oferi deasemenea 4 GB de memorie RAM in acest model spre deosebire de 3 GB RAM, cat va oferi in iPhone 9 si iPhone X 2018 anul acesta.

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi lansate in toamna acestui an pe piata impreuna cu iPhone X 2018, toate cele trei modele de telefoane urmand a fi anuntate undeva prin septembrie de catre compania Apple. Din pacate, iPhone 9 urmeaza sa fie lansat ceva mai tarziu de septembrie de catre cei de la Apple, iar asta din cauza unor probleme de productie cu ecranul, deci acest model ar putea fi vandut din noiembrie, iar iPhone X 2018 si iPhone X Plus din septembrie.

This post was last modified on iul. 30, 2018, 2:28 PM 14:28

Disqus Comments Loading...